Vaikuttamisaamu: Osaavan työvoiman saatavuus

Vaikuttamisaamu: Osaavan työvoiman saatavuus


Aika: Pe 2.6. klo 8.30 – 10.30 (aikaa verkostoitumiseen 11.00 saakka)

Paikka: International House Tampere, Rautatienkatu 10, 33100 Tampere. Katso kartalla!

Tampereen kauppakamari, International House Tampere, TAMK ja Tampereen yliopisto järjestävät 2.6. aamiaistilaisuuden Tampereella International Housen tiloissa. Aiheena tilaisuudessa ovat kansainväliset osaajat sekä paikalliset palvelut yrityksille ja osaajille.

Ohjelma:

8.30 – 9.00 Aamiainen ja verkostoitumista
9.00 – 9.10 Tilaisuuden avaus, Tampereen kauppakamari

9.10 – 10.30 Puheenvuorot

  • Millaisia keinoja on saatavilla osaajapulan ratkomiseen? Jaossa on konkreettisia palveluja ja neuvoja osaavan työvoiman rekrytointiin kansainvälisesti. (International House Tampere)
  • Mielessä kansainvälistyminen? Tule mukaan yhteistyöhön Tampereen korkeakouluyhteisön kanssa! (TAMK & Tampereen yliopisto)

10.30 – 11.00 Vapaata verkostoitumista

Vaikuttamisaamut ovat Tampereen kauppakamarin tilaisuuksia, joissa esitellään vuosittain julkaistavan Vaikuttamissuunnitelman teemoja.​​​​​​​ Tervetuloa mukaan!


Ilmoittauduthan ajoissa taataksesi paikan aamiaistilaisuuksissa!​​​​​​​

Tilaisuus on maksuton – ilmoittautumiset kerätään tarjoiluja varten.​​​​​​​ Ilmoittautuminen on sitova. Haluamme olla vastuullinen tapahtumajärjestäjä, joten mikäli et pääse osallistumaan, ilmoitathan ajoissa, koska varaamme tapahtumiin tarjoiluja osallistujille. Näin vältämme ruokahävikkiä. Jos joudut perumaan tulosi, ilmoitathan siitä osoitteeseen info@tampereenkauppakamari.fi.


Vaikuttamisaamun järjestävät Tampereen kauppakamari, International House Tampere, TAMK ja Tampereen yliopisto

Tampereen kauppakamarin Vaikuttamissuunnitelmassa 2023 yhtenä teemoista on ”Työvoima ja osaaminen”. Kauppakamari pyrkii edistämään kansainvälisten osaajien rekrytointia sekä toimintamalleja tukemaan kotoutumista, viihtymistä sekä kansainvälisille osaajille suunnattavia palveluita, yhdessä International House Tampereen sekä Tampereen kaupungin kanssa, mm. Welcoming City -kokonaisuuden kautta.

International House Tampere on yhden luukun periaatteella toimiva palvelupiste, joka tarjoaa kansainvälisen rekrytoinnin neuvontapalvelua pirkanmaalaisille työnantajille. Autamme sinua löytämään sopivia työntekijöitä sekä Suomesta että ulkomailta, neuvomme rekrytoinnin taloudellisten tukien hakemisessa ja byrokratiassa sekä tuemme työntekijäsi ja hänen perheenjäsentensä asettautumista alueelle. Asiantuntijamme ovat tukenasi koko kansainvälisen rekrytointiprosessin ajan.

Tampereen ammattikorkeakoulu sekä yliopisto kertovat englanninkielisistä tutkinnoistaan sekä yhteistyömahdollisuuksista kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.


Scroll to Top