Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ

HHJ (Hyväksytty hallituksen jäsen) on Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnerit ry:n vuonna 2005 aloittama ja yhdessä kehittämä valtakunnallinen pk-yritysten hallitustyön kehittämisohjelma, jossa ovat mukana kaikki Suomen kauppakamarit. HHJ tukee pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä, innostaa kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa ideoita toimintatapojen uudistamiseen.

HHJ-koulutukset soveltuvat jo hallitustyötä tekeville tai hallituksen jäseniksi vasta aikoville.

HHJ on kasvanut kokonaiseksi pk-yritysten hallitustyön kehittämisohjelmaksi. HHJ-kurssin lisäksi valikoimassa on hallitustyöosaamista kehittävä ja mittaava HHJ-tutkinto, HHJ-puheenjohtajakurssi sekä HHJ Pro -ohjelma.

Tutustu Tampereen HHJ-koulutuksiin!

Järjestämme Tampereella useita HHJ-kursseja ja HHJ-puheenjohtajakursseja vuodessa sekä HHJ Pro -ohjelman, joka kestää syksystä seuraavaan kevääseen. Valtakunnallisia HHJ-tutkintoja järjestetään kolme kertaa vuodessa verkossa.

HHJ-kurssi on hallitustyön tehokas ja käytännönläheinen tietopaketti hallitustyötä jo tekeville ja siitä kiinnostuneille. Kurssi soveltuu hyvin myös toimitusjohtajille, yrittäjille, muille johtavassa asemassa oleville, rahoittajille ja kuntayhtiöiden hallitusjäsenille.

HHJ-kurssin suorittaneilla on oikeus ilmoittautua suosittuun HHJ-tutkintoon, joka on oppimiskokemus ja hallitustyöosaamista mittaava koe. Tutkinto koostuu ennakkotehtävistä ja tutkintopäivästä.

HHJ-puheenjohtajakurssi on hallitustyöosaamista syventävä, keskusteleva kurssi hallituksen puheenjohtajille ja puheenjohtajuudesta kiinnostuneille.

HHJ Pro on Suomen laajin hallitustyön koulutusohjelma. Se on tarkoitettu HHJ-koulutusta ja hallituskokemusta hankkineille hallitustekijöille ja hallitusammattilaisuudesta kiinnostuneille. HHJ Pro -ohjelma sisältää opinnäytetyön.

Koko Tampereen kauppakamarin järjestämän HHJ-koulutustarjonnan löydät alla olevasta linkistä valitsemalla pudotusvalikosta järjestäjäksi Tampereen kauppakamarin.

HHJ-yhteyshenkilöt

HHJ BoardCast

HHJ BoardCastissä tuuletamme ajatuksia hallitustyöstä ja sen tekijöistä. Kysymme sen, mitä olet aina halunnut tietää hallitustyöstä, mutta et ole kehdannut kysyä. Tapaamme mielenkiintoisia vieraita ja kuulemme tarinoita onnistumisista, kiperistäkin tilanteista sekä saamme kullan arvoisia eväitä tulevaisuuden hallitustyötä varten.

HHJ BoardCastin kaikki jaksot ovat kuunneltavissa Spotifyssa ja YouTubessa.

HHJ

2 weeks ago

HHJ on mukana Edenred Yritysmaratonviestissä Tampereella 24.5.! Mukaan mahtuu vielä joukkueita ja sarjoja löytyy joka lähtöön; kilpa, kunto ja rento. Tapahtuma sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Matkan voi juosta vauhdilla, hölkätä tai vaikkapa kävellä. Yritysmaratonviestissä maksimissaan 10 hengen joukkueet juoksevat viestimuodossa noin 42 kilometriä. Tapahtumassa liikutaan yhdessä työyhteisöjen kanssa tukien samalla lasten liikuntaa. Tapahtumatuotot ohjataan Lasten Liike -harrastustoimintaan. Kaikki mukaan! 🏃‍♀️🏃 See MoreSee Less
View on Facebook
Scroll to Top