Taloushallinto

Taloushallinnon koulutus

Taloushallinnon koulutukset ja kurssit tarjoavat taloushallinnon ammattilaisille lisäkoulutusta alan parhaiden ammattilaisten vetämänä. Ajankohtaisia koulutuksia järjestetään laidasta laitaan, eri taloushallinnon osa-alueisiin uppoutuen – kursseja on aina verotuksesta kirjanpitoon, käyttöomaisuuden poistoon sekä tilinpäätöksien tulkinnan koulutuskokonaisuuksiin saakka.

Valmennamme kirjanpitäjiä myös KLT-tenttiin. Taloushallinnon koulutusten avulla voit päivittää omaa osaamistasi ja kehittää asiantuntijuuttasi. Tutustu siis sinäkin koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu hyvissä ajoin itseäsi miellyttäviin taloushallinnon koulutuksiin ja itseäsi kiinnostaville kursseille, ennen kuin paikat täyttyvät!

Taloushallinnon koulutusta myös verkossa

Koska valtaosa koulutuksistamme ja kursseistamme striimataan, voit osallistua taloushallinnon koulutuksiin kätevästi myös etänä verkon kautta! Koulutukseen osallistuminen verkossa on helppoa ja näin taloushallinnon osaamisen kartuttaminen onnistuu omasta sijainnistasi riippumatta.

Tulevat taloushallinnon kurssit ja koulutukset

Taloushallinnon koulutuksilla tehostat osaamistasi

Tehokkaasti toimiva taloushallinto on yksi yrityksen tärkeimmistä asioista, ja siksi haluamme taloushallinnon koulutuksilla mahdollistaa ajankohtaisen ja asianmukaisen tiedon saannin siihen liittyen. Taloushallintoon kuuluu muun muassa kirjanpito, palkkalaskenta, tilintarkastus ja verojen laskenta. Taloushallinnon ammattilainen viestii myös johdolle yrityksen taloudesta ja kyvykkyydestä esimerkiksi erilaisiin hankintoihin. Taloushallintoa tehdään yrityksen sisällä sekä tilitoimistoissa ja kunnissa.

Usein yritykset ulkoistavat taloushallinnon, jolloin yrittäjät voivat itse keskittyä liiketoimintaan ja sen kasvattamiseen. Yleisimpiä työnimikkeitä taloushallinnon ammattilaiselle ovat assistentti, kirjanpitäjä, laskentapäälikkö, palkanlaskija, sijoitusneuvoja, talousassistentti, taloussuunnittelija ja verosihteeri. Kauppakamarin taloushallinnon kursseilla saat ajankohtaista tietoa taloushallinnon trendeistä ja kehittymisestä. Verotus ja yhteiskunnalliset muutokset muuttavat myös verotusta ja siten yritysten toimintaa. Kouluttamalla itseäsi olet ajan tasalla uusimmista muutoksista ja osaamisesi pysyy relevanttina.

Taloushallinnon ammattilaisista on kysyntää – siksi koulutus kannattaa aina

Palkanlaskijoista, kirjanpitäjistä ja verotuksen asiantuntijoista on kysyntää. Kun koulutat itseäsi, osaamisesi on arvostettua ja pystyt tuottamaan yrityksille enemmän arvoa. Tekemällä hyvää työtä yritysten päättäjät tunnistavat laadukkaan osaamisesi ja sinut voidaan ylentää työtehtävissäsi tai voit saada yrittäjänä lisää asiakkuuksia. Kauppakamarin verkossa tapahtuvissa taloushallinnon koulutuksissa on myös asiakaslähtöinen lähestymiskulma ja koulutuksissa ajatellaan aina yritysten ja asiakkaiden tarpeita.

Tampereen kauppakamarilta asiantuntevat taloushallinnon kurssit ja koulutukset

Tampereen kauppakamari on Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä edistävä alueellinen järjestö. Toimintaamme lukeutuu edunvalvonnan lisäksi muun muassa eri alojen korkeatasoisten koulutustilaisuuksien järjestämistä ympäri vuoden. Koulutustarjontaamme sisältyy niin henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon koulutukset, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän koulutukset, kansainvälisen kaupan koulutukset kuin myös monet muut koulutuskokonaisuudet. Lisäksi sinun kannattaa tutustua jäsenyyteemme, joka tarjoaa lukuisia etuja kuten merkittäviä alennuksia maksullisista taloushallinnon koulutuksistamme!


Scroll to Top