Johtaminen

johtamisen koulutus

Johtamiskoulutus tarjoaa esimiestyöhön tähtäävälle tai johtajana jo toimivalle lisäkoulutusta.

Tampereen kauppakamarin järjestämien johtamiskoulutusten ja esimiestyön kurssien vetäjinä toimivat johtamisen huippuasiantuntijat, jotka neuvovat sinua niin käytännön johtamisessa kuin myös erilaisten strategioiden ja suunnitelmien sekä hankkeiden laatimisessa. Myös syväjohtamisen maailmaan syvennytään tarjolla olevissa johtamiskoulutuksissa.

Johtamisen kurssit odottavat sinua – tutustu tarjontaamme

Kun siis haluat kehittää omaa osaamistasi pidemmälle ja kouluttaa itsestäsi huippujohtajan tai -esimiehen, ilmoittaudu valitsemiisi johtamisen ja esimiestyön koulutuksiin. Nämä kurssit tarjoavat sinulle vankan pohjan kehittyä entistä osaavammaksi ammattilaiseksi. Tutustu johtamisen koulutusten tarjontaan alempana.

Tulevat JOHTAMISkoulutukset


Johtamisen koulutusta ja esimiestyön kursseja uran eri vaiheisiin

Onko tulevaisuutesi suunnitelmissa hakeutua johtotehtäviin tai haluatko kehittyä esimiehenä? Johtamisen ja esimiestyön koulutuksen valikoimastamme löydät paljon erilaisia koulutuksia ja kursseja urasi eri vaiheisiin. Tarjoamme johtamisen koulutuksia, jotka valmistavat esimiestyöskentelyyn sekä koulutuksia jo kokeneille johtajille. Kaikki kouluttajamme ovat työelämän huipulta, joka tarkoittaa, että johtamiskoulutukset ovat laadukkaita ja annetut opit ajan tasalla.

Huippukouluttajat jakavat koulutuksissa toimiviksi todettuja työkaluja ja työtapoja. Koulutuksistamme opit muun muassa projektien, strategiatyön, työyhteisön, henkilöstön ja talouden johtamista. Johtamisen ja esimiestyön koulutuksissa käydään myös läpi liiketalouden muuttuvaa toimintaympäristöä, jolloin koulutusten sisällöissä huomioidaan myös uusimmat teknologia ja trendit. Kouluttamalla itseäsi kehität esimiestaitojasi täysin uudelle tasolle ja työpaikalla tämä varmasti huomataan.

Johtamisen koulutuksella koulutamme alan huippuosaajia ja erinomaisia esimiehiä

Elinkeinoelämän toimintaedellytysten edistämiseen tähtäävä alueellinen järjestö Tampereen kauppakamari tarjoaa laaja-alaisia ja syväluotaavia johtamiskoulutuksia sekä esimiestyön ja johtamisen kursseja monelle eri toimialalle.

Johtamisen koulutuksen lisäksi kauppakamari tarjoaa muun muassa myynnin, viestinnän ja markkinoinnin, kansainvälisen kaupan sekä taloushallinnon koulutuksia. Tutustumisen arvoinen on myös hallituskoulutuksiin erikoistunut Hyväksytty hallituksen jäsen eli HHJ-koulutuskonsepti. Sukella siis sinäkin suoraan syvään päätyyn ja lähde ammentamaan uutta näkökulmaa päivittäiseen johtamiseen asiantuntevan koulutuksen avulla.

Scroll to Top