Online-aamu: Ajankohtaista ulkomaankaupan sopimuksista

Online-aamu: Ajankohtaista ulkomaankaupan sopimuksista

Perjantaina 13.5.2022, klo 8.00 – 8.50, Teams-kokous

Tervetuloa online-aamuun! Tilaisuudessa käydään käytännönläheisesti läpi ulkomaankaupan sopimuksiin liittyviä ajankohtaisia asioita erityisesti viimeaikaisten tapahtumien johdosta sekä sitä, miten mahdollisiin sopimushäiriöihin kannattaa juridisesti varautua:

  • Force Majeure -lausekkeet ja niiden kattavuus
  • Pakotteiden vaikutukset sopimuksiin
  • Hinnanmuutosmekanismit ja muutoksiin varautuminen
  • Vastuukysymykset ja vastuun rajoittaminen

Asiantuntijoina Asianajotoimisto Merkuriuksen toimitusjohtaja Jussi Lampinen ja asianajaja Tommi Härmä. Kumpikin asiantuntijoista työskentelee säännöllisesti ulkomaankaupan sopimusten parissa ja avustaa asiakkaita muun muassa niihin liittyvissä neuvotteluissa.

Ohjelma:

klo 7.55 linjat auki ja tilaisuuden avaus
klo 8.00 Ajankohtaista ulkomaankaupan sopimuksista
klo 8.50 tilaisuus päättyy

Tapahtuma on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa osallistumislinkin tapahtumaa edeltävänä päivänä ja uudelleen vielä tapahtumapäivän aamuna.


Online-aamun tarjoaa Asianajotoimisto Merkurius

Jussi Lampinen

Jussilla on pitkä kokemus teknologiaan, ulkomaankauppaan ja sopimusoikeuteen liittyvistä toimeksiannoista, kuten sopimusten laadinnasta, kommentoinnista ja neuvotteluista ja hänellä on syvällistä erityisosaamista IT- ja tietosuojajuridiikasta. Jussi on myös hoitanut lukuisia vaativia yrityskauppaprojekteja ja toiminut niissä sekä ostajien että myyjien asiamiehenä. Lisäksi hän on perehtynyt vastuukysymyksiin ja riitojen ratkaisuun.

Tommi Härmä

Tommi työskentelee erityisesti ulkomaankauppaan sekä sopimus- ja yhtiöoikeuteen liittyvien toimeksiantojen parissa. Sopimusoikeuden osalta Tommilla on laaja kokemus kansainväliseen kauppaan sekä tietosuojaan liittyvistä sopimuksista ja niihin liittyvistä neuvotteluista. Tommi on ollut mukana myös useissa niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin yritysjärjestelyissä ja yrityskauppaprojekteissa ja hänellä on kokemusta myös riitojen ratkaisusta.

Scroll to Top