Kauppakamariaamiainen: Vastuullisuusviestintä ja kestävyysraportointi osaksi Pk-yritysten arkea

Kauppakamariaamiainen: Vastuullisuusviestintä ja kestävyysraportointi osaksi Pk-yritysten arkeaAika: Perjantaina 9.2.2024 klo 8:30-11:00

Paikka: MOW Supernova, Ratinankuja 1, 33100 Tampere

Katso kartalta

Katso ennakkovideo tilaisuudesta

9.2. Kauppakamariaamiaisen järjestää Tulus yhdessä Tampereen kauppakamarin kanssa

Yritysten vastuulliseen liiketoimintaan kohdistuu yhä enemmän odotuksia eri sidosryhmiltä: asiakkailta, toimittajilta, kuluttajilta, sijoittajilta ja henkilöstöltä. Kunnianhimoiset ilmastotavoitteet ja kiristyvät kestävyysraportointivaatimukset puskevat organisaatioita kohti ennennäkemätöntä muutosmatkaa, jossa vastuullisuutta on suunniteltava ja todennettava sanoin ja numeroin. Tästä huolimatta monen pienen ja keskisuuren yrityksen vastuullisuusviestintä ja -raportointi ovat vielä alkutekijöissään.


Tällä aamiaisella saat käytännön vinkkejä vaikuttavan vastuullisuusviestinnän ja liiketoimintaa tukevan kestävyysraportoinnin systemaattiseen käynnistämiseen – myös silloin, kun käytössä on rajalliset resurssit. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja verkostoitumaan!


Tilaisuuden puhujatPetra Niemi, projektipäällikkö, viestinnän asiantuntija, Tulus Oy

Petra on yli 15-vuotisen viestintäuransa aikana työskennellyt useissa vastuullisuusviestinnän projekteissa työturvallisuuskampanjoista vastuullisuusraportointiin. Petra vastaa Tuluksen vastuullisuusviestinnän palveluista Minean työparina.
Minea Hara, viestinnän asiantuntija, Sweco

Minea on monipuolinen viestinnän ammattilainen, joka tuntee erityisesti energia- ja rakennusalan koukerot. Minea on erikoistunut strategiseen viestintään ja vastuullisuusviestinnän kehittämiseen rakennetussa ympäristössä.
Appu Haapio-Karjalainen, ryhmäpäällikkö, Ramboll Finland Oy

Appu on kestävän kehityksen ja vastuullisuusjohtamisen monitaitaja 20 vuoden kokemuksella. Apulla on laaja-alainen näkemys yritysvastuun kehittämisestä ja jalkauttamisesta eri sektoreilla.


Tilaisuuden ohjelma

8.30 Kahvit ja verkostoituminen 


9.00 Tervetulosanat | Tampereen Kauppakamari

9.10 Tulus yrityksenä | toimitusjohtaja Liisa Oksanen

9.20 Uskottava vastuullisuusviestintä strategisena kilpailuetuna | Minea Hara, Tulus


9.45 Vaikuttavaa vastuullisuusviestintää käytännössä – miten käyntiin? | Petra Niemi, Tulus


10.10 Kestävyysraportoinnin uudet vaatimukset | Appu Haapio-Karjalainen, Ramboll


11.00 Tilaisuus päättyy


Kauppakamariaamiaisen tarjoaa Tulus

Tulus on kestävän viestinnän ja strategisen liiketoiminnan luottokumppani. Yksi Tampereen pisimpään toimineista viestintätoimistoista tunnetaan tuloksellisista viestintäpalveluistaan ja pitkän linjan asiakkuuksistaan.


Tuluksen asiantuntijat rientävät apuun, kun strategista näkemystä tarvitaan vastuullisuustyön kartoittamiseen, suunnitteluun ja laadukkaaseen sanoittamiseen.


Sparraamme pientenkin vastuullisuustekojen tunnistamisessa ja sanoittamisessa ja tuemme vastuullistyötään jo pidempään kehittäneitä yrityksiä. Pöydillämme koostetaan tekstit, kuvat ja kannet vastuullisuusraportteihin, vuosikertomuksiin, verkkosivuihin sekä askelmerkit vastuullisuusviestinnän strategioihin.

Vieraile yrityksen kotisvuilla: Tervetuloa – Tulus


Scroll to Top