Online-AAMU: Työsopimusten kilpailukieltoehdot

Online-AAMU: Työsopimusten kilpailukieltoehdot

Perjantaina 1.10.2021, klo 8.00 – 8.50, Teams-kokous

Henkilöstön kilpailukieltoehtoihin tulossa isoja muutoksia -työnantajille tulossa lisäkustannuksia.

Eduskunnan käsiteltävänä on työsopimuslain muuttamista koskeva hallituksen esitys, josta jokaisen työnantajan olisi syytä olla tietoinen. Kilpailukieltosopimuksia koskeva lakimuutos aiheuttaa työsopimusten kilpailukieltoehtojen päivittämisen. Lakimuutos lisää kilpailukiellosta työnantajille aiheutuvia kustannuksia, sillä jatkossa kilpailukiellosta tulee aina suorittaa työntekijälle korvaus. Tule kuulemaan lisää kuinka työnantajan tulisi konkreettisesti varautua muutokseen. Kilpailukielto ei ole enää jatkossa työsopimuksen automaattinen ”vakioehto” vaan täsmätarkoituksessa käytettävä kilpailukyvyn säilyttäjä, jonka aiheuttamista eduista työnantaja on myös valmis maksamaan

Tervetuloa virtuaaliseen kauppakamariaamuun keskustelemaan aiheesta!

Ohjelma:

  • 8.00 linjat auki

  • 8.05 Työsopimusten kilpailukieltoehdot
    Peter Rasmussen & Jani Hovila, Asianajotoimisto Alfa Oy

  • 8.40 Vapaata keskustelua teeman ympärillä

  • 8.50 tilaisuus päättyy

Tapahtuma on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa osallistumislinkin tapahtumaa edeltävänä päivänä ja uudelleen vielä tapahtumapäivän aamuna.


Yhteistyössä Asianajotoimisto Alfa Oy

Peter Rasmussen
toimitusjohtaja, osakas, asianajaja, varatuomari

Peter Rasmussen on kokenut liikejuridiikan ja oikeusprosessien osaaja. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat osakeyhtiöoikeus, yrityskaupat, yritysten sopimusasiat, tuotevastuukysymykset ja tavaramerkkiasiat. Peter hoitaa paljon myös työoikeuteen ja rakennusoikeuteen liittyviä toimeksiantoja.

Jani Hovila
osakas,asianajaja, varatuomari

Jani Hovilalla on monipuolinen kokemus liike-elämän sopimusjärjestelyistä, yritysten konsultoinnista niiden päivittäistoimintaan liittyvissä kysymyksissä sekä yritysjuridiikasta yleensä.

Scroll to Top