Kauppakamariaamiainen: Toimiston rooli muuttuvassa maailmassa

Kauppakamariaamiainen: Toimiston rooli muuttuvassa maailmassaAika: Perjantaina 26.1.2024 klo 8:30-11:00

Paikka: Technopolis Yliopistonrinne Kalevantie 2, 33100 Tampere,

Kokoustila Häggman

Katso kartalta


26.1. Kauppakamariaamiaisen järjestää Rakka Works yhdessä Tampereen kauppakamarin kanssa

Tällä hetkellä valtaosa toimistotyöntekijöistä työskentelee hybridisti, etätyötä ja toimistolla tehtävää työtä yhdistellen. Minkä seurauksena toimistot ovat ison osan viikosta tyhjinä.
Mikä toimiston rooli on nykytilanteessa ja tulevaisuudessa? Mitä toimistolle pitäisi tehdä ja mitä siellä pitäisi tehdä? Onko toimisto vain kuluerä vai voisiko se jopa olla luomassa organisaatiolle kilpailuetua?

Aamiaistilaisuudessa pyrimme antamaan osallistujille kuvan työn muutoksen vaikutuksista niin työntekemiseen, toimistoon kuin siihen mitä organisaatioiden tulisi ottaa toimitiloissaan huomioon tulevaisuudessa. Tavoitteena on, että osallistujat saavat tilaisuudesta työkaluja analysoida yrityksen työympäristön tilanteen, ymmärtää mahdolliset kehitystarpeet sekä tarvittaessa aloittaa ja viedä läpi työympäristön kehityshankeen.

Suuren vuokranantajan näkemyksen työn muutoksen vaikutuksista tiloihin kertoo Technopolis Oyj:n edustaja. Lisäksi halukkailla on tilaisuuden jälkeen mahdollisuus tutustua Technopolis Yliopistonrinteen tiloihin ja palveluihin.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja verkostoitumaan!


Tilaisuuden puhujat


Tero Helenius, Työympäristöstrategi ja konseptikehittäjä, Arkkitehti

Tero on konseptikehittämisen moniottelija. Koulutukseltaan Tero on arkkitehti ja hän on ollut mukana muotoilemassa konsepteja niin työntekemisen, kaupan kuin logistiikan toimintaympäristöihin. Terolla on mittava kokemus työympäristökehittämisestä osallistavana prosessina ja palvelu- ja käyttäjäkokemusmuotoilusta.

Teron erikoisosaamista on asiakasorganisaation tarpeiden määrittely ja tulevaisuuden kuvan rakentaminen. Hänen metodit ovat käyttäjälähtöisiä keskittyen asiakasorganisaation tarpeiden ymmärtämiseen ja niiden siirtämiseen suunnittelupöydälle.


Antti Ala-Heikkilä, Toimitila- ja vuokrausasiantuntija

Antti tuo Rakka Worksin projekteihin kiinteistöliiketoiminnan ja -kehittämisen ymmärryksen sekä vastaa toimitilahakuihin ja vuokraukseen liittyvistä toimeksiannoista.

Antin tausta on teknis-taloudellinen ja hänellä on laaja kokemus kiinteistö- ja toimitilaliiketoiminnan johtotehtävistä. Numerot ja liiketoimintalähtöisyys ovat Antille ominta aluetta. Kuitenkaan unohtamatta työympäristön ja henkilökunnan hyvinvoinnin merkitystä numeroiden takana.


8.30 Kahvit ja verkostoituminen 
9.00 Tervetulosanat | Tampereen Kauppakamari
9.10 Työn muutos ja sen vaikutus työympäristöön
Kahvitauko
Työympäristön kehityshanke käytännössä – mitä on saavutettavissa ja miten
10.45 Technopoliksen puheenvuoro
11.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden jälkeen on kiinnostuneilla mahdollisuus tutustua Technopolis Yliopistonrinteen tiloihin ja palveluihin.


Kauppakamariaamiaisen tarjoaa Rakka Works

Rakka Works on työympäristökehittämiseen erikoistunut suunnittelu- ja konsulttitoimisto. Autamme organisaatioita ymmärtämään ja kehittämään tulevaisuuden työn vaatimukset täyttäviä tiloja, toimintamalleja ja kulttuuria.

Vieraile yrityksen kotisvuilla: Työympäristöt – Rakka (rakkaworks.com)


Scroll to Top