Kauppakamariaamiainen:Ihminen keskiössä – rekrytointi kilpailukeinona

Kauppakamariaamiainen:
Ihminen keskiössä – rekrytointi kilpailukeinona


Videokooste tilaisuudesta


17.11. Kauppakamariaamiaisen järjesti SAM Headhunting yhdessä Tampareen kauppakamarin kanssa

​​​​​​Tervetuloa Kauppakamarin Aamiaistilaisuuteen: Ihminen keskiössä – rekrytointi kilpailukeinona

On aika syventyä keskusteluun rekrytoinnin voimasta liiketoiminnan menestystekijänä. Kutsumme sinut lämpimästi mukaan SAM Headhunting Oy:n järjestämään aamiaistilaisuuteen. Tilaisuus on tarkoitettu juuri sinulle, joka yrityksessäsi päätät avainhenkilöiden rekrytoinneista ja vastaat oikeiden osaajien valinnoista.


Tervetuloa mukaan kuulemaan, miten rekrytointi voi toimia kilpailuetuna ja parantaa organisaation suorituskykyä sekä miten oikeanlainen johtaminen ja organisaatiokulttuuri vaikuttavat rekrytointeihin ja työntekijöiden sitoutumiseen. Kuulet asiakkaamme näkemyksen rekrytoinneista ja siitä, mitä lisäarvoa juuri oikeanlaisen kumppanin käyttäminen avainpositioiden täyttämisessä on heille antanut.

Tilaisuuden lopuksi vaihdamme näkökulmaa ja kerromme, miten sinä itse voit entistä paremmin tulla löydetyksi, kun sinua kiinnostava yritys etsii seuraavaa avainpelaajaa.


Ohjelma

8.30–9.00 Aamiainen ja verkostoituminen

9.00–9.15 Tervetuloa ja SAM lyhyesti

Toimitusjohtaja Niclas Ahlbom kertoo SAM Headhuntingin tarinan ja mille arvoille toimintamme perustuu.

9.15–9.45 Asiakkaamme kertoo: Case Honkajoki, Reetta Nevala

Kuulemme Reetan näkemyksen rekrytointien merkityksestä Honkajoki Oy:lle ja kokemuksia yhteistyöstä SAMin kanssa. Mahdollisuus ryhmäkeskusteluun ja omien ajatusten jakamiseen.

9.45–10.30 Kulttuuri on kuningas, kun ihmisiä rekrytoidaan

Senior Partner Janne Kolehmainen ja Regional Partner Jaakko Lintunen avaavat keskustelun siitä, miten kulttuurin merkitys korostuu uusia osaajia haettaessa. Mitä tarkoittaa ihmisläheinen ja läpinäkyvä rekrytointi?

10.30–11.00 Miten tulen löydetyksi?

Kerromme suorahakukonsultin vinkit, miten voit erottua ja tulla huomatuksi kilpaillulla työmarkkinalla.


Puhujat

Reetta Nevala (MA, MBA), Director, Operations and Business Consulting
Honkajoki Group
Reetta on yrityskehityksen ja strategian ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden kokemus koulutuksen, kansainvälisen kaupan, liiketoiminnan kehittämisen ja kestävän kehityksen parista. Hänellä on laaja osaaminen renderöintiliiketoiminnasta, lopputuotteista sekä kiertotalouden liiketoiminnan kehittämisestä myös kansainvälisillä markkinoilla.

Niclas Ahlbom, Toimitusjohtaja
SAM Headhunting
Niclaksella on laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, tervehdyttämisestä ja muutosjohtamisesta sekä organisaatio-rakenteiden muutoksesta useilta eri aloilta. Niclas on toiminut niin pörssiyhtiöissä kuin perheyhtiössä mm. toimitusjohtajana, myyntijohtajana, operatiivisena johtajana ja ketjujohtajana, sekä hallitustyön myötä strategisen suunnittelun parissa sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Janne Kolehmainen, Senior Partner
SAM Headhunting
Janne omaa vahvan taustan B2B myynnistä ja sen johtamisesta sekä kotimaisessa että kansainvälisessä toimintaympäristössä. Hän on työskennellyt useilla toimialoilla kuten matkailu-, lentoliikenne-, liikunta-, ja turvallisuusalalalla. Osa Jannen ammattilista identiteettiä on valmennus ja konsultointi, joita hän on saanut toteuttaa lähes viisi vuotta suomalaisten kansainvälisten yritysten tukena.

Jaakko Lintunen, Regional Partner
SAM Headhunting
Jaakolla on yli 20 vuoden kokemus johtotehtävistä markkinointiviestinnän, median ja terveyden aloilta. Hän on toiminut toimitusjohtajana ja kaupallisena johtajana mm. mediatoimistossa ja useissa mediayhtiöissä. Jaakko on myös kouluttautunut business coachiksi ja auttaa yrityksiä mm. viemään läpi muutoksia.


Kauppakamariaamiaisen tarjosi SAM Headhunting Oy

SAM Headhunting on avainhenkilöiden suorahakuun erikoistunut toimija, joka on päättänyt haastaa perinteisen toimialan nostamalla ihmisen keskiöön. Autamme asiakkaitamme löytämään heidän kulttuuriinsa sopivia ihmisiä ja teemme sen läpinäkyvästi, tehokkaasti ja hakijakokemusta korostaen.

SAM Headhunting Oy on osa Pohjois-Euroopan laajuista SAM Internationalia.


Scroll to Top