Kauppakamariaamiainen: IT:n hyvinvointi pk-yrityksissä

Kauppakamariaamiainen: IT:n hyvinvointi pk-yrityksissä

Aika: Pe 12.5. klo 8.30 – 11.00

Paikka: G Livelab Tampere, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere. Katso kartalla


Tervetuloa Kauppakamariaamiaiselle!

Hyvinvoiva IT auttaa myös henkilöstön hyvinvoinnissa! Experis ja Tampereen kauppakamari järjestävät 12.5. G Livelabilla aamiaistilaisuuden.

Tilaisuudessa pureudutaan digitaaliseen työntekijäkokemukseen, sekä pk-yritysten tietoturvaan. Applixuren perustaja Harri Turtiainen tulee kertomaan tietokoneiden ja softien toimivuuden vaikutuksesta työtehokkuuteen sekä työtyytyväisyyteen. Lisäksi tietoturva-asiantuntija Jussi Roine antaa vinkkejä siihen, kuinka pk-yritykset voivat varmistaa oman tietoturvansa.

Katso ennakkovideo!

Luvassa siis keskustelua IT-asioista, aamiaista, sekä rentoa verkostoitumista. Samalla saat tilaisuuden tulla Tampereen keskustaan virittäytymään samana iltana alkaviin jääkiekon MM-kisoihin!

Puhujina ovat:

Applixure Oy:stä Harri Turtiainen

IT muuttuu nyt työntekijäkeskeiseksi, ja digitaalinen työntekijäkokemus (Digital Employee Experience, DEX) määrää jatkossa loppukäyttäjä-IT:n suuntaa. Tuottavuuteen ja tyytyväisyyteen tietokoneiden ja softien toimivuudella kun on keskeinen merkitys.Tässä puheenvuorossa kuulet, mistä DEX:issä on kyse ja kuinka pääset helposti alkuun ja tuloksiin

sekä Not Bad Security Oy:stä Jussi Roine

Tilaisuudessa kuulet Jussi Roineen asiantuntijapuheenvuoron pk-yritysten tietoturvaamisesta ja tärkeimmistä käytännön toimenpiteistä. Jaossa on selkeitä ja konkreettisia neuvoja tietoturvan tason nostamisesta seuraaavalle tasolle.

Ohjelma:

8.30- Aamiaista tarjolla ja verkostoitumista
9.00 Tilaisuuden avaus Tampereen kauppakamari ja Experis
9.15-10.30 Puheenvuorot Harri Turtiainen ja Jussi Roine
Keskustelua


#kkaamut täyttyvät hurjaa vauhtia ennakkoon

Ilmoittauduthan ajoissa taataksesi paikan aamiaistilaisuuksissa!​​​​​​​


Tilaisuus on maksuton – ilmoittautumiset kerätään tarjoiluja varten.​​​​​​​ Ilmoittautuminen on sitova. Haluamme olla vastuullinen tapahtumajärjestäjä, joten mikäli et pääse osallistumaan, ilmoitathan meille ajoissa, koska varaamme tapahtumiin tarjoiluja osallistujille. Näin vältämme ruokahävikkiä. Jos joudut perumaan tulosi, ilmoitathan siitä osoitteeseen info@tampereenkauppakamari.fi.


Kauppakamariaamiaisen tarjoaa Experis

Experis tarjoaa yrityksille monipuolisia ja joustavia IT-ratkaisuja ja IT-erityisalojen osaajia. Yhteen tilanteeseen sopii IT-rekrytointi omille palkkalistoille, toiseen ulkoistaminen alan konsulttiyritykselle ja kolmanteen vaikkapa asiantuntijapalvelun hyödyntäminen. Kun tietynlaisen työvoiman tarve on pysyvää tai pitkäaikaista, kannattaa luonnollisesti harkita kokopäiväisen työntekijän tai tarpeen vaatiessa koko tiimin rekrytoimista. Kauttamme onnistuu esimerkiksi IT-tuen ostaminen palveluna niin etä- kuin lähitukena, tai voimme kouluttaa Experis Academy-konseptimme kautta tarpeisiinne Java-osaajia. Palveluvalikoimamme on laaja, ja rakennammekin kokonaisratkaisun aina asiakastarpeen mukaisesti.

experis.fi

Scroll to Top