Kauppakamariaamiainen: Ideasta digitaaliseksi ratkaisuksi

Kauppakamariaamiainen: Ideasta digitaaliseksi ratkaisuksi


1.12. Kauppakamariaamiaisen järjestää Monad yhdessä Tampereen kauppakamarin kanssa


Uusi idea voi syntyä markkinoiden muutoksesta, teknologisesta kehityksestä tai luovasta innovaatiosta. Kauppakamariaamiaisella avaamme matkaa ideasta toimivaksi digitaaliseksi ratkaisuksi. Käymme läpi prosessin eri vaiheita, millaisia resursseja niissä tarvitaan ja mitä kannattaa matkalla huomioida olipa kyseessä startup tai pörssiyritys.


Monad on kuusivuotias ohjelmisto- ja palvelumuotoiluyritys, jossa luodaan ammattiylpeydellä kestävästi kehitettyjä digitaalisia ratkaisuja. Sellaisia, jotka ovat käyttäjälähtöisiä, kestävät aikaa ja ovat helposti jatkokehitettäviä. Luomme ohjelmistoratkaisuja muun muassa energia-alan, terveydenhuollon, teollisuuden ja työkoneiden järjestelmien tarpeisiin.

Tule mukaan keskustelemaan ja verkostoitumaan!


Puhujat

Aki Haapamäki, senior software engineer, perustaja

Aki Haapamäki on yksi Monadin perustajista. Monadia perustettaessa työntekijälähtöisyys ja ohjelmistoalan käsityöläisasenne olivat kaksi tärkeintä lähtökohtaa. Aki haluaa nostaa kestävän ohjelmistokehityksen merkitystä alalla.


Mikki Mustonen, head of design

Mikki Mustonen on pitkän linjan designer, jonka suunnittelun lähtökohtana ovat asiakas- ja liiketoimintalähtöisyys. Monadin design-tiimin tekeminen nojaa vahvasti design thinking -ideologiaan.


Tomi Äijö, head of software development, perustaja

Tomi Äijö on ohjelmistoinsinööri, jota kiehtoo laajalla skaalalla vaihtelevien ongelmien ratkaiseminen. Tomi pyrkii myös löytämään innovatiivisia tapoja valjastaa tekoälyratkaisut palvelemaan asiakkaiden liiketoimintaa.


#kkaamut täyttyvät hurjaa vauhtia ennakkoon

Ilmoittauduthan ajoissa taataksesi paikan aamiaistilaisuuksissa!​​​​​​​

Tilaisuus on maksuton – ilmoittautumiset kerätään tarjoiluja varten.​​​​​​​ Ilmoittautuminen on sitova. Haluamme olla vastuullinen tapahtumajärjestäjä, joten mikäli et pääse osallistumaan, ilmoitathan meille ajoissa, koska varaamme tapahtumiin tarjoiluja osallistujille. Näin vältämme ruokahävikkiä. Jos joudut perumaan tulosi, ilmoitathan siitä osoitteeseen info@tampereenkauppakamari.fi.


Kauppakamariaamiaisen tarjoaa Monad


Monad on kuusivuotias ohjelmisto- ja palvelumuotoiluyritys, jossa luodaan ammattiylpeydellä kestävästi kehitettyjä digitaalisia ratkaisuja. Sellaisia, jotka ovat käyttäjälähtöisiä, kestävät aikaa ja ovat helposti jatkokehitettäviä.
uomme ohjelmistoratkaisuja muun muassa energia-alan, terveydenhuollon, teollisuuden ja työkoneiden järjestelmien tarpeisiin.


Scroll to Top