Tapahtumat


Kauppakamari tutuksi 21.3.

Ajankohta: 21.03.2023 08:30-10:30
Paikka: Aava-kokoustila, Technopolis Asemakeskus
Osoite: Peltokatu 26, Asemakeskus A-B, 33100 Tampere

Aika: Ti 21.3.2023 08:30 - 10:30
Paikka: Aava-kokoustila, Technopolis Asemakeskus, Peltokatu 26, Asemakeskus A-B, 33100 Tampere

Aamiaistilaisuus järjestetään Techopolis Asemakeskuksen Aava-kokoustilassa, ja sinne ovat tervetulleita niin uudet jäsenet, kuin jäsenyyttä vasta harkitsevat.

Kerromme osallistujille kauppakamarin palveluista ja ajankohtaisista asioista, mutta ennen kaikkea haluamme kuulla toiveita ja odotuksia kauppakamaria kohtaan. Tilaisuudessa on aikaa myös esittäytyä ja verkostoitua muiden jäsenten kanssa rennossa tunnelmassa. Samalla tutustutaan kauppakamarin henkilöihin.

Lämpimästi tervetuloa!

--

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon

Tilaisuus on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta vaaditaan. Ilmoittautuminen päättyy 14.3.2023.

--

Pysäköintiohjeet

Vieraiden pysäköintipaikat sijaitsevat Peltokadun puolella, pysäköintihallin 0-kerroksessa. Osoite navigaattoriin on Peltokatu 26. Pysäköintimaksu maksetaan pysäköintihallista ulos ajettaessa. Maksun voi maksaa Moovy-sovelluksella tai maksukortilla automaattiin, joka on 1. kerroksessa ulosajoportin vieressä. Pysäköintimaksu määräytyy saapumisajan mukaan seuraavasti: Pysäköintiaika / maksu Alkava tunti: 3,00 €24 tuntia: 35 € Pysäköintihallissa voi kaikkialla ladata sähköautoja pysäköinnin ajan. Lataus maksetaan eParking-sovelluksella. Aloita lataus skannaamalla latauspisteen QR-koodi tai valitsemalla latauspisteen numero sovelluksesta.Ilmoittaudu