Kauppakamariaamiainen: Mitä on kestävä liiketoiminta?

Aika: Pe 27.10. klo 8.30 – 11.00

Paikka: Saunaravintola Kuuma

Hyötykeräys on pirkanmaalainen kiertotalousalan yritys, joka toimii yksityisessä omistuksessa. Kiertotalouden edelläkävijäyrityksenä emme pelkästään pyri vähentämään ympäristövaikutuksiamme, vaan haluamme astua askeleen eteenpäin.

Olemme omaksuneet kiertotalouden periaatteet liiketoimintamme ytimeen ja toimimme innostavana esimerkkinä muille yrityksille ja koko yhteiskunnalle. Ymmärrämme, että aidon muutoksen aikaansaaminen vaatii yhteistyötä ja verkostoitumista. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan ekosysteemiä, jossa eri toimijat yhdistävät voimansa. Yhdessä voimme luoda innovatiivisia ratkaisuja ja jakaa parhaita käytänteitämme edistääksemme kestävää resurssien käyttöä ja tehdä maailmasta paikan, jossa kaikkien on hyvä elää.

 

-

#kkaamut täyttyvät hurjaa vauhtia ennakkoon

Ilmoittauduthan ajoissa taataksesi paikan aamiaistilaisuuksissa!​​​​​​​

Tilaisuus on maksuton - ilmoittautumiset kerätään tarjoiluja varten.​​​​​​​ Ilmoittautuminen on sitova. Haluamme olla vastuullinen tapahtumajärjestäjä, joten mikäli et pääse osallistumaan, ilmoitathan meille ajoissa, koska varaamme tapahtumiin tarjoiluja osallistujille. Näin vältämme ruokahävikkiä. Jos joudut perumaan tulosi, ilmoitathan siitä osoitteeseen info@tampereenkauppakamari.fi.

Kauppakamariaamiaisen tarjoaa Hyötykeräys

Hyötykeräys on materiaalivirtojen kierrätykseen erikoistunut perheyritys.
​​​​​​​Vuosien aikana yritys on kehittynyt ja kasvanut vastaamaan asiakkaiden kierrätystarpeisiin ja materiaalivirtoihin tarjoten vihreää jätehuoltoa kotitalouksille sekä yrityksille. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Sastamalassa ja Nokialla ECO3 -bio- ja kiertotalousalueella.

 


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!