Kauppakamariaamiainen: Tiedätkö vastuusi osakeyhtiön päätöksentekijänä?

Aika: Pe 22.9. klo 8.30 – 11.00

Paikka: Tapahtuma järjestetään uudessa kokous- ja tapahtumakeskus Finlayson Meetings, Media 54, Satakunnankatu 18 A, 33210 TAMPERE. Katso kartalla.

Saapumis- ja pysäköintiohjeet

Lämpimästi tervetuloa Kauppakamariaamiaiselle Asianajotoimisto Alfan tarjoamana perjantaina 22.9.2023 klo 08.30.

Katso ennakkovideo!

Tilaisuudessa pureudutaan osakeyhtiön johdon ja hallituksen jäsenen vastuisiin ja velvoitteisiin. Hallitustyöskentelyn merkitystä saatetaan herkästi vähätellä etenkin pienemmissä yrityksissä, vaikka osakeyhtiölain säännökset koskevat niin pienempiä kuin suurempiakin yhtiöitä. Tule kuulemaan aiheesta lisää, mitä jokaisen yrityksen johdossa ja hallituksessa työskentelevän tulisi tietää vastuistaan ja velvoitteistaan juridisesta näkökulmasta.  

Aamiaistilaisuudessa kerromme muun muassa tarkemmin oikeaoppisesta ja huolellisesta hallitustyöskentelystä, mikäli myöhemmin joudut perustelemaan yrityksen johtoasemassa tai hallituksen jäsenenä tekemiäsi päätöksiä tai niiden tekemättä jättämistä.

Asianajotoimisto Alfan toimitusjohtaja, asianajaja Peter Rasmussen ja juristi, KTM Otto Santala keskittyvät osakeyhtiön johdon ja hallituksen jäsenen vastuisiin juridisesta näkökulmasta ja hallituskonkarit Tero Ylönen, WaveCrest, M&A Officer, Choice HR, hj., Dista Oy, hpj.

ja Klaus Breitholtz, hallituksen jäsen Genevia Technologies & Hallituspartnerit, hpj Future Board, hallituksen vastuullisuuden väitöskirjatutkija kertomassa omakohtaisia kokemuksia yritysjohto- ja hallitustyöskentelystä sekä millaisia haasteita ovat kohdanneet omissa positioissaan.

Ohjelma:

8.30 Aamiainen tarjolla ja verkostoitumista
9.00 Tilaisuuden avaus Tampereen kauppakamari ja Asianajotoimisto Alfa Oy
9.15 Asianajotoimisto Alfa Oy, Peter Rasmussen ja Otto Santala sekä asiantuntijoina Tero Ylönen ja Klaus Breitholtz
Keskustelua & verkostoitumista

Kauppakamariaamiaisen tarjoaa Asianajotoimisto Alfa Oy


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!