Työhyvinvointipäivä 2023

Ajankohta: Keskiviikko 26.04.2023, klo 17:00 - 20:15
Paikka: Häggman-sali / Technopolis Yliopistonrinne
Osoite: Kalevantie 2, 33100 TAMPERE

Tule kuuntelemaan Pippa Laukan johdolla, miten jokainen voisi voida paremmin arjessa, olla jaksavampi ja tukea omaa terveyttään aktiivisilla valinnoillaan, sekä miten työnantaja voi tukea henkilöstön hyvinvointia!

Pandemian seurauksena työelämässä on tapahtunut viime vuosina isoja muutoksia. Esimerkiksi etätyöstä on tullut useimmissa yrityksissä pysyvä käytäntö, ja fyysinen työpaikka on saanut uuden merkityksen. Yhteistyö, tuottavuus, työn ja vapaa-ajan erottaminen sekä työssäjaksaminen ovat asioita, joihin monilla työpaikoilla etsitään ratkaisuja tälläkin hetkellä.
 
Tule Työhyvinvointipäivään 26.4. Tampereelle kuulemaan käytännönläheisiä esityksiä tasapainoisen arjen rakentamiseksi! Illan aikana kuulemme eri näkökulmia työhyvinvointiin liittyen.
 
Liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukan aiheena ovat työntekijän omat valinnat jaksamisen, terveyden ja toimintakyvyn ylläpitämisessä sekä työnantajan keinot tukea henkilöstönsä hyvinvointia.
 
Valmentaja Taru Puukko puhuu teknostressistä. Sen selättäminen on tärkeää paitsi työntekijälle itselleen myös työpaikan kehityshankkeiden ja muutosten onnistumisessa.
 
Janne Kallio Suunto Oy:sta käsittelee terveysdatan hyötyjä yksilöille ja yrityksille.
 
Lue Pippa Laukan haastattelu uusimmasta Tampereen kauppakamarilehdestä.
https://tampereenkauppakamarilehti.fi/fi-fi/article/kauppakamarilehti/jaksaminen-terveys-ja-toimintakykyuuden-tyohyvinvointitapahtuman-ytimessa/1226/
 

Aika: Keskiviikkona 26.4.2023 klo 17.00-20.15
Paikka: Häggman-sali / Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, 33100 Tampere

Ohjelma:

klo 17.00 10 totuutta vai tarua terveysteknologiasta // Head of Partner Products Janne Kallio, Suunto Oy

n. klo 17.50 Teknostressi // toimitusjohtaja Taru Puukko, Lost In Data Company
Digitalisaation myötä lisääntyvä teknostressi heijastuu paitsi työhyvinvointiin ja sitoutumiseen myös erilaisten kehityshankkeiden ja muutosten onnistumiseen.

klo 18.10 Tauko, tarjolla kahvia, teetä, smoothie ja pientä suolaista

klo 18.30 Pippa Laukka: Miten voida hyvin ja jaksaa paremmin työelämän paineessa ja stressissä sekä miten työnantaja voi tukea henkilöstön hyvinvointia
// liikuntatieteen erikoislääkäri Pippa Laukka

klo 19.15 Tauko

klo 19.30 Pippa Laukan puheenvuoro jatkuu

klo 20.15 Tilaisuus päättyy

 

Tarjoilut: kahvi/tee, smoothie ja pientä suolaista.
Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Katso Pippa Laukan videoterveiset tästä linkistä.

Katso Taru Puukon videoterveiset tästä linkistä.
 

Tapahtuman hinta 109 € (+ alv). Jos samasta yrityksestä osallistuu 5 henkilöä tai enemmän, hinta on 79 € (+ alv) / osallistuja (määräalennus koskee myös jo aiemmin tehtyjä ilmoittautumisia).
 
Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Hinta sisältää ohjelmassa mainitun tarjoilun. 20.4.2023 jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50 %.
Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 24.4.2023.x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!